Om oss

Hej!

 

Jag heter Christian Melkeraaen och vad kul att du hittat min sida Offgridlagret.se

Sedan ett par år tillbaka är jag och min familj bosatta på Österlen i Skåne. Här har vi hittat lugnet och vardagen. Närheter till havet och stränderna är det jag gillar mest. Samt möjligheten att kunna odla lite på egen hand.

Jag vill med webshopen hjälpa dig som kund att hitta rätt produkter till din båt, bil eller Off-grid stuga. För mig är det viktigt att du får vägledning, service och support både innan och efter ditt köp. Allt för att du ska känna dig nöjd och få ett system som fungerar.

Inom strömförsörjning så är det ibland svårt att få ihop alla delar och det finns många olika produkter att välja mellan. Jag har jobbat med strömförsörjning och marina produkter i många år. Dessa produkter är ofta samma för Off-Grid och husbilar som för båtar.

Eftersöker du produkter för att få ström från och till dina batterier så har du kommit rätt. Det är viktigt att man dimensionerar och bygger systemet rätt från början och tänker på vad det skall användas till. Jag hjälper dig gärna med förslag på produkter så att det fungerar som du tänkt.

Jag är båtägare sedan länge och vet hur det kan se ut och vad som är viktiga funktioner för att båten skall fungera. Detsamma gäller husbil och stuga men på ett litet annat sätt då man är på land och har möjligheten att kunna stanna.

Mina ledord som jag vill att mitt företag skall jobba utifrån är: Service, Support, Kvalitét och Kunnande

Jag vill med dessa ord förmedla en personlig känsla till dig som kund och att det kan bli personligt även i en webshop.

Hoppas du nu fått en bild av mig och mitt företag. Du får gärna ringa mig på 0709-569616 eller maila till kontakt@offgridlagret.se så hittar vi en lösning.

/Christian Melkeraaen - Offgridlagret.se

https://www.offgridlagret.se